1+1 AKCIÓ: Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!* Most AJÁNDÉK 50 faktoros fényvédővel!**

Nagylabor vizsgálat

A laborvizsgálatok nagyon sokat segíthetnek a betegségek korai felismerésében, illetve sikeres kezelésében, gyógyításában.

A teljes körű laborvizsgálat alkalmával megállapíthatóak a legfontosabb ásványi anyagok, a vércukor, a vérzsírok és a húgysav szintje, a mennyiségi és minőségi vérkép valamint a máj és vesefunkciók megfelelő működése. Segítségével általános képet kapunk a szervezet működéséről, az esetleges rendellenességekről, vesefunkcióról, májfunkcióról, vérzsírokról.

Mikor lehet ajánlott a nagylabor vizsgálat elvégzése?

Megelőzésképpen mindenkinek évente, túlterhelt életmódot folytatóknál akár sűrűbben is ajánlott elvégezni a vizsgálatot, abban az esetben is, ha panaszmentesek vagyunk.

Vannak bizonyos közérzeti jelek, amelyeknél ajánlott elvégezni a vérvételt. Ilyenek jelek a látászavarok, fáradékonyság, fejfájás, fülzúgás, ájulás, sápadtság, általános rossz közérzet, véres széklet vagy vizelet, kimaradó, vagy túl bő menstruáció.

Mit tartalmaz pontosan a vizsgálat?

nagylabor vizsgálat tartalma: Na, Ka, karbamid, kreatinin, húgysav, összfehérje, koleszterin, triglicerid, összbilirubin, GOT, GPT, Gamma-GT, alkalikus foszfatáz, süllyedés, mennyiségi vérkép, minőségi vérkép, vas, vizeletvizsgálat, üledék meghatározás.

Ügyelj arra, hogy a vérvételt megelőzően minimum 6 órán át ne egyél semmit!

A leletek közlése e-mailben történik, külön térítés ellenében belgyógyász általi leletértelmezés lehetőségét biztosítjuk.

A nagylabor vizsgálat árát itt találod.

IDŐPONTOT KÉREK!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy először értesülj akcióinkról, limitált tartalomért, VIP akciókért.

Feliratkozom

Ez is érdekelhet

Mi a különbség a PCO és a PCOS között?

PCO és PCOS: Két különböző állapot a nők egészségében A PCO (policisztás […]

Az élet csendes fordulópontja, a menopauza

Minden, amit tudni akarsz a menopauza tüneteiről és kezeléséről! Az életünk során […]

Tudtad? A menstruációs ciklus akár 21 vagy 35 napos is lehet!

Problémás menstruáció? Túl hosszú, vagy éppen meglepően rövid a ciklusod? Minden nő […]

Rólunk

Csúcstechnológiás lézer- és anti-aging központunkban a komplex kezelésekre és az egészséges, esztétikus test elérésének támogatására törekszünk.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram