NŐNAPI AKCIÓ! Próbáld ki újgenerációs, hosszan tartó Skinbooster kezelésünket most bevezető áron: 149.900 Ft/4 ml!

Partnereink

Az Aesthetica Orvosi Központ számos nemzetközi hátterű és hazai stratégiai partnerrel működik együtt. Büszkék vagyunk arra, hogy Partnereink minket választottak!

Allergan: Az Allergan világelső az orvos-esztétikai területen. Több mint 60 éve elkötelezett a kutatásban és az innovációban. Az Allergan magasan képzett orvos-esztétikai szakemberekkel dolgozik együtt és olyan prémium termékeket forgalmaz, mint például a hialuronsavas töltőanyagok és a mellimplantátumok.

Mentor: A 1969-es megalapítása óta több évtizedes szakmai múltra visszatekintő amerikai Mentor® a világ egyik vezető mellimplantátum gyártója. Több európai és amerikai üzemében integrálja a kutatást és fejlesztést a gyártással. Minden termék, amit az USA-ban gyártanak, megfelel az FDA (Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Hatósága) követelményeinek, továbbá minden termék rendelkezik CE jelöléssel.

Mentor

Triumph: A Triumph International napjainkban több mint 120 országban van jelen és a legnépszerűbb fehérneműmárkák egyike Magyarországon is. Mellplasztikai beavatkozáson átesett Pácienseink a Triumph melltartóit kapják meg a műtétet követően.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram