Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

LuViva® Méhnyak Szkenner

Emeld új szintre az éves nőgyógyászati méhnyakrák szűrővizsgálatot a LuViva® Méhnyak Szkenner segítségével!
Innováció a méhnyakrák korai felismerésében

Nőgyógyászati magánrendelés és szűrővizsgálatok

Felejtsd el a fájdalmas, kétes eredménnyel járó vizsgálatokat és válaszd a nőgyógyászat legmegbízhatóbb diagnosztikai eszközét, amellyel lehetségessé válik a méhnyakrák megelőzése! A különleges LuViva® Méhnyak Szkenner akár 2 évvel korábban is azonosíthatja a sejtszövet elváltozásait, mint a hagyományos tesztek, ezáltal segít a korai felismerésben. Az innovatív diagnosztikai eszköz a méhnyakszövet szkennelése által sejtszinten észleli annak változásait, így pontosan kimutatja a rákos megbetegedéseket megelőző sejtelváltozásokat. Extrém pontosságú diagnosztikájának hála segít megelőzni vagy időben felismerni a rákos megbetegedéseket, illetve képes meghatározni a méhnyakrák kockázatát is. A különleges eljárás Magyarországon csak és kizárólag az Aesthetica Orvosi Központban érhető el. Egy perces, non-invazív, fájdalommentes vizsgálat, amelynek eredményeire nem kell várnod, hiszen azok azonnal elérhetők. Felejtsd el az aggodalmat és a stresszt, jelentkezz be nőgyógyászati szűrővizsgálatra és LuViva® Méhnyak Szkenner diagnosztikára még ma!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett nőgyógyász orvosok
CSÚCSTECHNOLÓGIA
A LuViva® Méhnyak Szkenner a legmodernebb diagnosztikai eszköz a nőgyógyászatban
Kedvező árak
Megfizethető árak
Szép kártya és egészségpénztári kártya elfogadóhely
FONTOS VAGY
Rád szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

Miért válaszd a LuViva® Méhnyak Szkennerrel végzett méhnyakrák szűrést?

Tudtad, hogy a méhnyakrák a negyedik leggyakoribb rákos megbetegedés a nők körében? A legtöbb országban a méhnyakrák szűrésére a citológia vizsgálatot alkalmazzák, amelyet méhnyak biopszia követ. Bár a méhnyakrák diagnózisában ezek a módszerek is hatékonyak, sokszor kényelmetlen és hosszú folyamat részét képezik, ráadásul nem hatékonyak a méhnyakrák korai felismerésében. Ezzel szemben a LuViva® Méhnyak Szkenner diagnosztika fájdalommentesen, másfél perc alatt képes meghatározni a rákos megbetegedés kockázatát, illetve képes a rákos elváltozásokat megelőző sejtelváltozásokat is felismerni. A hagyományos tesztekhez képest gyorsabban és hatékonyabban képes a méhnyakrák felismerésére, hiszen észleli a méhnyak sejtszintű elváltozásait, így már a betegség kialakulása előtt figyelmeztethet az esetleges kockázatokra. A LuViva® Méhnyak Szkenner mögött rejlő technológia az úgynevezett biofotonika, ami a méhnyak szövetének fénnyel történő átvilágítását jelenti: az innovatív méhnyak szkennelés képes kimutatni a sejtek kémiai és szerkezeti változásait is. Előnye, hogy a hagyományos vizsgálati módszerekkel szemben a felszíni és a felszín alatti változásokat is érzékeli, így képes kimutatni a betegségeket már azok tényleges megjelenése előtt. A méhnyakrák a rák egyik legsikeresebben kezelhető formája, amennyiben időben felismerik és megkezdik a kezelését, így nem érdemes tovább várnod: válaszd a legmodernebb, fájdalommentes ményhak diagnosztikát és előzd meg a méhnyakrák kialakulását!

Időpontfoglalás

A LuViva® Méhnyak Szkenner előnyei

Korai felismerés lehetősége

Akár 2 évvel korábban is azonosíthatja a sejtszövet változásait, mint a hagyományos tesztek.

Pontos diagnosztika

Képes kimutatni a más eljárások és tesztek által nem diagnosztizált betegségeket is.

Azonnali eredmények

Nem kell napokig izgulnod, hiszen az eredmények egy percen belül elérhetővé válnak.

Fájdalommentes eljárás

Non- invazív, fájdalommentes fény alapú diagnosztika, amely nem jár komplikációkkal.

A méhnyakrák szűrés menete a LuViva® Méhnyak Szkennerrel

A Magyarországon kizárólag orvosi központunkban elérhető LuViva® Méhnyak Szkenner az eredménytől függően megelőzésre is alkalmazható, így tulajdonképpen minden nőnek javasolt lehet az elvégzése. Elsősorban azonban olyan nők számára ajánlott a LuViva® Méhnyak Szkenner diagnosztika elvégzése, akik kóros Pap-teszt vagy más néven citológia, illetve pozitív HPV-teszt eredményt kaptak, így további vizsgálatok, kolposzkópia lenne szükséges. Emellett azok számára is ajánlott, akiknél a méhnyakrák egyéb kockázati tényezői magasak. A készülék a biofotonika elvén alapszik: a szöveteit, majd fluoreszcencia és reflexiós spektrometria segítségével méri a visszaverődő fényt. Ezáltal képes a méhnyak szöveteinek sejt szintű változásait is meghatározni, felmérve a rákot megelőző sejtelváltozások szintjét.  Minden esetben szakértő dönt a további tesztek szükségességéről a kapott eredmények alapján. Közepes vagy magas kockázat jelzése esetén javasolt az átfogó orvosi vizsgálat elvégzése.

A LuViva® kényelmes diagnosztikát tesz lehetővé: nagyjából másfél percet vesz igénybe, a vizsgálat fájdalommentes, az eredményeket pedig azonnal megkapod, nem kell várnod rájuk.

Válaszd a legmodernebb méhnyakrák szűrést

Ne halogasd tovább az éves szűrővizsgálatot, válaszd a legmodernebb diagnosztikai eszközt!

Kérj időpontot most a LuViva® Szkennerrel végzett méhnyakrák szűrésre, hiszen kedvező árakkal és rugalmas fizetési lehetőségekkel várunk!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

Orvosi Központunk célja, hogy magas színvonalú magánegészségügyi ellátásunk minél több ember számára elérhetővé váljon, ezért megfizethető áron, kedvező fizetési feltételekkel biztosítjuk szolgáltatásainkat.

  • A magánegészségügyi szakrendeléseink és diagnosztikai vizsgálatok árai megtalálhatók a kezelések árai oldalon.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás
Várunk az Aestheticába

A konzultáció díja 25.900 Ft*
*A konzultáción ultrahang vizsgálat és rákszűrés történik.

Időpontfoglalás

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram