1+1 AKCIÓ: Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!* Most AJÁNDÉK 50 faktoros fényvédővel!**

Sziasztok!

Először szeretném Nektek elmesélni, hogy hogyan jelentkezett nálam a heges bőr problémája: Fiatal kamasz koromban nagyon pattanásos, aknés volt az arcom. Számtalan kenőcsöt és csodaszert próbáltam ki, de egyik sem használt. Biztosan Nektek is ismerős a helyzet. Aztán egy bőrgyógyász felírt nekem egy nagyon erős antibiotikumot, mely kifejezetten az aknés bőrre lett kifejlesztve. 1,5 évig nagy dózisban szedtem a gyógyszert, melynek minden mellékhatása jelentkezett rajtam. Nem volt valami jó élmény. A nagy küzdelemnek azonban meglett az eredménye: elmúltak a pattanások. Helyükön viszont csúnya, mély hegek maradtak. Próbáltam elfogadni, hogy arcbőröm ilyen marad, de mióta gyakrabban szerepelek a médiában, megszaporodtak fellépéseim, egyre inkább zavarni kezdtek az arcomon lévő hegek. Kényelmetlenül érzem magam, amikor nyilatkoznom kell, vagy fénykép készül rólam. Ezért elhatároztam, hogy változtatok ezen, és keresek valamilyen megoldást, hogy arcom szebb legyen. Keresgélni kezdtem, hogy milyen kezelés jelenthetné az ideális megoldást, és ezt hol tudják a legszakszerűbben elvégezni. Így találtam rá az Aesthetica Orvosi Központra, ahol számos szépészeti kezelés mellett foglalkoznak a bőr megújításával is. Múlt héten regisztráltam a holnapon, és még aznap hívtak telefonon a szépségközpontból, hogy megbeszéljünk egy konzultációs időpontot, amikor a bőrgyógyász megvizsgál, és megállapítja, hogy melyik az a kezelés, amely megoldást jelenthet a problémámra, és szebbé teheti bőrömet. Az első perctől kezdve éreztem, hogy egy profi csapattal van dolgom, így nem kérdés, hogy elmegyek-e a konzultációra.

A konzultáció

A megbeszélt időpontra megérkeztem a szépségközpontba. A kedves recepciós lányok azonnal fogadtak. Ki kellett töltenem egy adatlapot, aztán vártam néhány percet, hogy rám kerüljön a sor. A doktornő egy nagyon kedves hölgy, alaposan szemügyre vette az arcomat és a hegeket. A vizsgálat után elmondta, hogy problémámra a különböző bőrgyógyászati kezelések közül a kollagén indukciós terápia a legideálisabb megoldás. Ez az eljárás külföldön már számtalan páciensnek segített, hozta vissza önbizalmát, hazánkban azonban még újdonságnak számít. Az eljárás lényege, hogy egy Dermaroller nevű készülékkel megsértik egy kicsit az arcbőr felszínét. A kis sérülések helyén a bőr megújul, a hegek, ráncok pedig eltűnnek. Több fajta Dermaroller eszköz létezik az arcbőr vastagságától és a hegek mélységétől függően. A doktornő elmondta, hogy hegeim elég mélyek, ezért biztos, hogy egyetlen kezelés még nem fog teljes gyógyulást hozni. Azt javasolta, hogy az első alkalommal a legkisebb tűkkel ellátott készüléket alkalmazzuk, és nézzük meg, hogy milyen eredményeket érünk el vele. Nagyon felkeltette érdeklődésemet ez a kezelés, mert olyan egyszerűnek látszik: teljesen ugyanaz, mint amikor az ember felsérti a bőrét. Ott marad a var, majd a seb helyén teljesen új bőr keletkezik. Kíváncsian várom a kezelést, hogy tényleg ilyen hatásos-e ez az eljárás. Egy kezelés eredménye sajnos csak 2-3 hónap múlva lesz látható. Mivel az én esetemben több kezelés is szükséges, elég hosszú lesz az utam a megújulásig, de ha van kedvetek, kísérjétek végig kezelésem történetét.

A kezelés

Elérkezett a kezelésem napja. Kora délutánra volt időpontom, időben meg is érkeztem. A kezelés előtt még sor került egy rövid interjúra a TV2 egyik riporterével, ugyanis vállaltam, hogy kollagén indukciós terápiás kezelésemről egy riportot készítsenek, ami valószínűleg a tavasz folyamán lesz látható a Magellán című tudományos műsorban. Az interjút és a blog írását azért vállaltam, mert tudom, hogy sokan szenvednek az enyémhez hasonló problémával. Koncertjeim alatt sok arcot látok, és már gyakran feltűnt, hogy nem csak én küzdök a heges arcbőrömmel. Úgy gondolom, hogy ezzel segíthetek abban, hogy minél többen megtudják, hogy a heges arcbőr kezelésére már van megoldás! A rövid interjú után be kellett mennem egy kezelőszobába, ahol felfeküdtem a kezelőágyra. Ekkor már ott is volt a doktornő, és megtisztította az arcomat, majd bekente egy érzéstelenítő krémmel. Ezt a készítményt 20 percig kellett az arcomon hagyni. Fokozatosan kezdett hatni az érzéstelenítő, egyre intenzívebben éreztem a melegséget, és arra gondoltam, télen milyen jól jönne egy ilyen kencefice. 🙂 A kezelésre elkísért egyik kedves barátom, Tóth Vera, hogy amíg zsibbad a fejem, legyen, aki elszórakoztat. 🙂 Amíg vártuk, hogy leteljen a 20 perc, a doktornő behozta a Dermarollert, amivel a kollagén indukciós terápiát végzik. Ez egy apró kis eszköz: kb. 2-3 cm hosszúságú henger, amiből sok pici tű áll ki. Ettől egy kicsit azért megijedtem, de a doktornő megnyugtatott, hogy nem lesz olyan vészes, nem fog fájni, nagyon kedves volt. Amikor letelt a 20 perc, a doktornő megtisztította az arcomat, és elkezdte a kezelést: a pici rollert húzogatta az arcomon. Ezt eleinte nagyon jól bírtam, szinte semmit nem éreztem, csak egy pici szúró érzést. 10-15 percig tartott ez az intenzív kezelés, aminek a végére azért már egy kis fájdalmat éreztem, de egyáltalán nem volt vészes. A kezelés azzal záródott, hogy a doktornő újra megtisztította az arcomat. Utána egy enyhe égő érzést és pirosságot tapasztaltam az arcomon, ami azonban másnapra teljesen elmúlt. Tehát én azt ajánlom annak, aki részt vesz a kollagén indukciós terápián, hogy aznap már ne csináljon semmit, csak pihenjen otthon.

A kezelés utáni napon

Ma, a kezelés másnapján már nem éreztem semmit, még csak piros sem volt az arcom. Ha nagyon közelről néztem, akkor látszott, hogy apró mikrosebek keletkeztek a sok kis tűszúrás hatására. Ezek a mikrosérülések jelentik a kezelés lényegét, hiszen a kis sebek helyén kezd el termelődni az arc legfontosabb alkotóeleme, a kollagén, és ennek hatására a hegek mélysége csökken. Ezt tehát pont úgy kell elképzelni, mint amikor valaki elesik, és sebes lesz a bőre: ahogy a seb gyógyul, helyén új bőr keletkezik. Egyebet nem tapasztaltam az arcomon egészen addig, amíg ki nem mentem a levegőre. Épp szép napos idő volt, és egyből éreztem, hogy a napfény mennyire bántja az arcomat, ezért vigyázni kell, hogy ne érje napsütés, a szolárium szerintem egyenesen „öngyilkosság” lenne!!

A kezelés utáni érzéseim

Mivel tudom, hogy nem lesz elegendő egy kezelés, mert hegeim nagyon mélyek, a bőröm pedig elég vastag, nem számítottam nagy eredményre. A doktornő azt mondta, hogy az én esetemben az első kezelés arra kell, hogy a bőröm hozzászokjon a kezeléshez, megtanuljon reagálni erre az ingerre. Úgy is lett, ahogy előre gondoltam: nem látok túl nagy változást az arcomon. Ha nagyon nézem, akkor talán látszik valami, de ez még messze nem az igazi. Szóval tényleg kelleni fog a több kezelés… Néhány héten belül elmegyek egy kontrollra, ahol a doktornő szakértői szemmel is megvizsgálja az arcomat, és megbeszéljük, hogy mikor kerítsünk sort a következő kezelésemre. Természetesen majd arról is részletesen beszámolok.

Kontrollon

Elérkezett a kontroll időpontja, újra bementem a doktornőhöz, hogy megvizsgálja az arcomat. Ahogy azt beszéltük, újabb kezelésre lesz szükségem, mert túl mélyek a hegeim, és csak így lesz tökéletes a javulás, de most már egyre jobban látható. Simul a bőröm, nagyon elégedett vagyok az eddigi eredménnyel. Az ismerőseim, főleg akik nem látnak nap mint nap, megjegyzik milyen szép a bőröm, észreveszik a változást, és persze kérdezik, hogy mit csinálok vele, milyen kezelésre járok. Sőt még az interneten is megkeresnek, és írnak levelet ezzel kapcsolatban. Ez nagyon jó érzés! Doktornővel megbeszéltük a következő kezelés időpontját, amit már nagyon várok. Ekkor ismét sor kerül egy interjúra a TV2 riporterével, ők is kíváncsian várják a fejleményeket.

Kezelés

Újra itt vagyok az Aesthetica-nál, hogy a következő kezelésemnek is alávessem magam. Doktornő igazán kedves volt, nagy örömmel fogadott, és egy-két kérdés után el is kezdte az arctisztítást, majd az érzéstelenítést. A kezelés ugyanúgy zajlott, mint korábban, csak most nagyobb tüskéjű hengert használt. Erre azért volt szükség, mert nagyon mélyek a hegeim, és ezzel most még intenzívebben tudja stimulálni a

bőrömet. Remélhetőleg ennek hatására most még látványosabb lesz az eredmény. Visszatérve a kezelésre, nem tagadom, ez fájdalmasabb volt, a nagyobb tűk miatt. De mielőtt bárki megrémülne, leszögezném, hogy egyáltalán nem vészes, kibírható. Sokat számít az is, hogy milyen állapotban, és napszakban történik a kezelés, hiszen fáradság esetén, vagy estefelé sokkal alacsonyabb a fájdalomküszöbünk. Annak is örültem, hogy most nem pirosodott be annyira az arcom, valószínűleg a bőröm kezd hozzászokni, jobban reagál a kezelésre. Miután végeztünk, Doktornő mondta, hogy szeretné, ha még egyszer megismételnénk szeptember körül az eljárást, de addig még lesz újabb kontroll vizsgálat, hogy szemügyre vegye az arcbőrömön történő változást. Persze erről is fogok írni Nektek! Kezelés után tanácsadónőmmel is találkoztam, nagyon jó volt őt újra látni, és a recepciósok is örömmel köszöntöttek. Pozitív számomra, hogy mindenkire ennyire odafigyelnek.

Ilyen volt a forgatás

Mint azt korábban említettem, legutóbbi kezelésem alkalmával a TV2 stábja is jelen volt. Aranyosak voltak az Aesthetica-sok, és nagyon jó hangulatban telt a forgatás. Picit sokáig tartott a beállítás, de jó humorú volt a stáb, és igazán profi TV-sek. Figyelemmel végigkísérték a kezelést, valamint interjút is készítettek még előtte. Mindez az Aktív műsorában volt látható, remélem sokan megnéztétek. Bízom benne, hogy mindenkinek erőt ad, aki hasonló problémával küszködik, ahhoz, hogy belevágjatok! Higgyétek el megéri!

Másnap, a kezelés után

Tegnap volt a kezelésem. Kicsit féltem, hogy reggelre be fog pirosodni a bőröm, annak ellenére, hogy tegnap szinte alig voltak látható nyomai. De képzeljétek, nem volt semmi pirosodás. Talán egy nagyon kicsi, de az is hamar elmúlt. Ez azt jelenti, hogy a bőröm hozzászokott a kezeléshez, vagyis jobban fog rá reagálni. Kíváncsian várom az eredményt!

Zoli kollagén indukciós terápiás kezelése

Sziasztok!

Először szeretném Nektek elmesélni, hogy hogyan jelentkezett nálam a heges bőr problémája: Fiatal kamasz koromban nagyon pattanásos, aknés volt az arcom. Számtalan kenőcsöt és csodaszert próbáltam ki, de egyik sem használt. Biztosan Nektek is ismerős a helyzet. Aztán egy bőrgyógyász felírt nekem egy nagyon erős antibiotikumot, mely kifejezetten az aknés bőrre lett kifejlesztve. 1,5 évig nagy dózisban szedtem a gyógyszert, melynek minden mellékhatása jelentkezett rajtam. Nem volt valami jó élmény. A nagy küzdelemnek azonban meglett az eredménye: elmúltak a pattanások. Helyükön viszont csúnya, mély hegek maradtak. Próbáltam elfogadni, hogy arcbőröm ilyen marad, de mióta gyakrabban szerepelek a médiában, megszaporodtak fellépéseim, egyre inkább zavarni kezdtek az arcomon lévő hegek. Kényelmetlenül érzem magam, amikor nyilatkoznom kell, vagy fénykép készül rólam. Ezért elhatároztam, hogy változtatok ezen, és keresek valamilyen megoldást, hogy arcom szebb legyen. Keresgélni kezdtem, hogy milyen kezelés jelenthetné az ideális megoldást, és ezt hol tudják a legszakszerűbben elvégezni. Így találtam rá az Aesthetica Orvosi Központra, ahol számos szépészeti kezelés mellett foglalkoznak a bőr megújításával is. Múlt héten regisztráltam a holnapon, és még aznap hívtak telefonon a szépségközpontból, hogy megbeszéljünk egy konzultációs időpontot, amikor a bőrgyógyász megvizsgál, és megállapítja, hogy melyik az a kezelés, amely megoldást jelenthet a problémámra, és szebbé teheti bőrömet. Az első perctől kezdve éreztem, hogy egy profi csapattal van dolgom, így nem kérdés, hogy elmegyek-e a konzultációra.

A konzultáció

A megbeszélt időpontra megérkeztem a szépségközpontba. A kedves recepciós lányok azonnal fogadtak. Ki kellett töltenem egy adatlapot, aztán vártam néhány percet, hogy rám kerüljön a sor. A doktornő egy nagyon kedves hölgy, alaposan szemügyre vette az arcomat és a hegeket. A vizsgálat után elmondta, hogy problémámra a különböző bőrgyógyászati kezelések közül a kollagén indukciós terápia a legideálisabb megoldás. Ez az eljárás külföldön már számtalan páciensnek segített, hozta vissza önbizalmát, hazánkban azonban még újdonságnak számít. Az eljárás lényege, hogy egy Dermaroller nevű készülékkel megsértik egy kicsit az arcbőr felszínét. A kis sérülések helyén a bőr megújul, a hegek, ráncok pedig eltűnnek. Több fajta Dermaroller eszköz létezik az arcbőr vastagságától és a hegek mélységétől függően. A doktornő elmondta, hogy hegeim elég mélyek, ezért biztos, hogy egyetlen kezelés még nem fog teljes gyógyulást hozni. Azt javasolta, hogy az első alkalommal a legkisebb tűkkel ellátott készüléket alkalmazzuk, és nézzük meg, hogy milyen eredményeket érünk el vele. Nagyon felkeltette érdeklődésemet ez a kezelés, mert olyan egyszerűnek látszik: teljesen ugyanaz, mint amikor az ember felsérti a bőrét. Ott marad a var, majd a seb helyén teljesen új bőr keletkezik. Kíváncsian várom a kezelést, hogy tényleg ilyen hatásos-e ez az eljárás. Egy kezelés eredménye sajnos csak 2-3 hónap múlva lesz látható. Mivel az én esetemben több kezelés is szükséges, elég hosszú lesz az utam a megújulásig, de ha van kedvetek, kísérjétek végig kezelésem történetét.

A kezelés

Elérkezett a kezelésem napja. Kora délutánra volt időpontom, időben meg is érkeztem. A kezelés előtt még sor került egy rövid interjúra a TV2 egyik riporterével, ugyanis vállaltam, hogy kollagén indukciós terápiás kezelésemről egy riportot készítsenek, ami valószínűleg a tavasz folyamán lesz látható a Magellán című tudományos műsorban. Az interjút és a blog írását azért vállaltam, mert tudom, hogy sokan szenvednek az enyémhez hasonló problémával. Koncertjeim alatt sok arcot látok, és már gyakran feltűnt, hogy nem csak én küzdök a heges arcbőrömmel. Úgy gondolom, hogy ezzel segíthetek abban, hogy minél többen megtudják, hogy a heges arcbőr kezelésére már van megoldás! A rövid interjú után be kellett mennem egy kezelőszobába, ahol felfeküdtem a kezelőágyra. Ekkor már ott is volt a doktornő, és megtisztította az arcomat, majd bekente egy érzéstelenítő krémmel. Ezt a készítményt 20 percig kellett az arcomon hagyni. Fokozatosan kezdett hatni az érzéstelenítő, egyre intenzívebben éreztem a melegséget, és arra gondoltam, télen milyen jól jönne egy ilyen kencefice. 🙂 A kezelésre elkísért egyik kedves barátom, Tóth Vera, hogy amíg zsibbad a fejem, legyen, aki elszórakoztat. 🙂 Amíg vártuk, hogy leteljen a 20 perc, a doktornő behozta a Dermarollert, amivel a kollagén indukciós terápiát végzik. Ez egy apró kis eszköz: kb. 2-3 cm hosszúságú henger, amiből sok pici tű áll ki. Ettől egy kicsit azért megijedtem, de a doktornő megnyugtatott, hogy nem lesz olyan vészes, nem fog fájni, nagyon kedves volt. Amikor letelt a 20 perc, a doktornő megtisztította az arcomat, és elkezdte a kezelést: a pici rollert húzogatta az arcomon. Ezt eleinte nagyon jól bírtam, szinte semmit nem éreztem, csak egy pici szúró érzést. 10-15 percig tartott ez az intenzív kezelés, aminek a végére azért már egy kis fájdalmat éreztem, de egyáltalán nem volt vészes. A kezelés azzal záródott, hogy a doktornő újra megtisztította az arcomat. Utána egy enyhe égő érzést és pirosságot tapasztaltam az arcomon, ami azonban másnapra teljesen elmúlt. Tehát én azt ajánlom annak, aki részt vesz a kollagén indukciós terápián, hogy aznap már ne csináljon semmit, csak pihenjen otthon.

A kezelés utáni napon

Ma, a kezelés másnapján már nem éreztem semmit, még csak piros sem volt az arcom. Ha nagyon közelről néztem, akkor látszott, hogy apró mikrosebek keletkeztek a sok kis tűszúrás hatására. Ezek a mikrosérülések jelentik a kezelés lényegét, hiszen a kis sebek helyén kezd el termelődni az arc legfontosabb alkotóeleme, a kollagén, és ennek hatására a hegek mélysége csökken. Ezt tehát pont úgy kell elképzelni, mint amikor valaki elesik, és sebes lesz a bőre: ahogy a seb gyógyul, helyén új bőr keletkezik. Egyebet nem tapasztaltam az arcomon egészen addig, amíg ki nem mentem a levegőre. Épp szép napos idő volt, és egyből éreztem, hogy a napfény mennyire bántja az arcomat, ezért vigyázni kell, hogy ne érje napsütés, a szolárium szerintem egyenesen „öngyilkosság” lenne!!

A kezelés utáni érzéseim

Mivel tudom, hogy nem lesz elegendő egy kezelés, mert hegeim nagyon mélyek, a bőröm pedig elég vastag, nem számítottam nagy eredményre. A doktornő azt mondta, hogy az én esetemben az első kezelés arra kell, hogy a bőröm hozzászokjon a kezeléshez, megtanuljon reagálni erre az ingerre. Úgy is lett, ahogy előre gondoltam: nem látok túl nagy változást az arcomon. Ha nagyon nézem, akkor talán látszik valami, de ez még messze nem az igazi. Szóval tényleg kelleni fog a több kezelés… Néhány héten belül elmegyek egy kontrollra, ahol a doktornő szakértői szemmel is megvizsgálja az arcomat, és megbeszéljük, hogy mikor kerítsünk sort a következő kezelésemre. Természetesen majd arról is részletesen beszámolok.

Kontrollon

Elérkezett a kontroll időpontja, újra bementem a doktornőhöz, hogy megvizsgálja az arcomat. Ahogy azt beszéltük, újabb kezelésre lesz szükségem, mert túl mélyek a hegeim, és csak így lesz tökéletes a javulás, de most már egyre jobban látható. Simul a bőröm, nagyon elégedett vagyok az eddigi eredménnyel. Az ismerőseim, főleg akik nem látnak nap mint nap, megjegyzik milyen szép a bőröm, észreveszik a változást, és persze kérdezik, hogy mit csinálok vele, milyen kezelésre járok. Sőt még az interneten is megkeresnek, és írnak levelet ezzel kapcsolatban. Ez nagyon jó érzés! Doktornővel megbeszéltük a következő kezelés időpontját, amit már nagyon várok. Ekkor ismét sor kerül egy interjúra a TV2 riporterével, ők is kíváncsian várják a fejleményeket.

Kezelés

Újra itt vagyok az Aesthetica-nál, hogy a következő kezelésemnek is alávessem magam. Doktornő igazán kedves volt, nagy örömmel fogadott, és egy-két kérdés után el is kezdte az arctisztítást, majd az érzéstelenítést. A kezelés ugyanúgy zajlott, mint korábban, csak most nagyobb tüskéjű hengert használt. Erre azért volt szükség, mert nagyon mélyek a hegeim, és ezzel most még intenzívebben tudja stimulálni a

bőrömet. Remélhetőleg ennek hatására most még látványosabb lesz az eredmény. Visszatérve a kezelésre, nem tagadom, ez fájdalmasabb volt, a nagyobb tűk miatt. De mielőtt bárki megrémülne, leszögezném, hogy egyáltalán nem vészes, kibírható. Sokat számít az is, hogy milyen állapotban, és napszakban történik a kezelés, hiszen fáradság esetén, vagy estefelé sokkal alacsonyabb a fájdalomküszöbünk. Annak is örültem, hogy most nem pirosodott be annyira az arcom, valószínűleg a bőröm kezd hozzászokni, jobban reagál a kezelésre. Miután végeztünk, Doktornő mondta, hogy szeretné, ha még egyszer megismételnénk szeptember körül az eljárást, de addig még lesz újabb kontroll vizsgálat, hogy szemügyre vegye az arcbőrömön történő változást. Persze erről is fogok írni Nektek! Kezelés után tanácsadónőmmel is találkoztam, nagyon jó volt őt újra látni, és a recepciósok is örömmel köszöntöttek. Pozitív számomra, hogy mindenkire ennyire odafigyelnek.

Ilyen volt a forgatás

Mint azt korábban említettem, legutóbbi kezelésem alkalmával a TV2 stábja is jelen volt. Aranyosak voltak az Aesthetica-sok, és nagyon jó hangulatban telt a forgatás. Picit sokáig tartott a beállítás, de jó humorú volt a stáb, és igazán profi TV-sek. Figyelemmel végigkísérték a kezelést, valamint interjút is készítettek még előtte. Mindez az Aktív műsorában volt látható, remélem sokan megnéztétek. Bízom benne, hogy mindenkinek erőt ad, aki hasonló problémával küszködik, ahhoz, hogy belevágjatok! Higgyétek el megéri!

Másnap, a kezelés után

Tegnap volt a kezelésem. Kicsit féltem, hogy reggelre be fog pirosodni a bőröm, annak ellenére, hogy tegnap szinte alig voltak látható nyomai. De képzeljétek, nem volt semmi pirosodás. Talán egy nagyon kicsi, de az is hamar elmúlt. Ez azt jelenti, hogy a bőröm hozzászokott a kezeléshez, vagyis jobban fog rá reagálni. Kíváncsian várom az eredményt!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy először értesülj akcióinkról, limitált tartalomért, VIP akciókért.

Feliratkozom

Ez is érdekelhet

Lézeres kezelések nyáron is? Tudatos bőrápolással lehetséges!

Sokszor hallhattad, hogy nyáron, a fokozott UV-sugárzás miatt nem ajánlott a lézeres […]

Utazhatok bo-tox injekciós ránckezelés után?

Biztosan Benned is felmerült már a kérdés, hogy biztonságos-e bo-tox kezelés után […]

Mi a különbség a bo-tox kezelés és a hialuronsavas feltöltés között?

Mi a különbség a bo-tox kezelés és a hialuronsavas feltöltés között
Amikor a bőr fiatalabb és rugalmasabb, a bőr könnyedén visszatér eredeti állapotába […]

Rólunk

Csúcstechnológiás lézer- és anti-aging központunkban a komplex kezelésekre és az egészséges, esztétikus test elérésének támogatására törekszünk.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram