Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

A feszes, szálkás has nem csupán a nők nagy vágya, hanem a férfiaké is, hiszen a tökéletesen kiformált felsőtest amellett, hogy a férfiasság egyik szimbóluma, az egészséges életmód és az önbizalom kifejeződése is. A makacs hasi zsír eltávolítása nem egyszerű feladat a férfiak esetében sem, azonban a megfelelő módszerek alkalmazásával nem lehetetlen. A hasi zsír felhalmozódásának, elraktározódásának számtalan oka lehet: fontos, hogy nemcsak genetikai okok állhatnak a hasi hízás hátterében, hanem akár egészségügyi problémák, különböző betegségek is. Emellett természetesen a nem megfelelő életmód is nagy hatással van a férfi has megjelenésére. Ahhoz, hogy a férfi hasi zsír eltüntetése sikeres legyen, mindenképp meg kell vizsgálnunk, hogy milyen okai lehetnek a nagymértékű zsírszövet megjelenésének.

Mik a hasi elhízás okai?

A hasi zsírlerakódás mértéke és kialakulásának oka is egyénenként eltérő lehet. A genetika hatalmas szerepet játszik a testünk megjelenésében, ezzel együtt a has esztétikai állapotában is: vannak, akik egész életükben lapos hassal élnek, míg mások, akik kevésbé szerencsések, egyből a hasuk környékére szedik fel a plusz kilókat. Az anyagcserénk, valamint a kötőszöveteink minősége is befolyásolja, hogy milyen hassal rendelkezünk.

Azonban nem minden esetben a genetika a felelős a hasi zsírpárnák létrejöttéért. A nem megfelelő életmód, különösen a helytelen táplálkozás extrém értékben növelhetik az elhízás esélyét, ezzel együtt a hasi zsír megjelenését is. A szénhidrátok, főként a finomított szénhidrátok és cukrok túlzott fogyasztása, a zsíros vagy ultra feldolgozott élelmiszerek nagymértékű fogyasztása és a mozgásszegény életmód negatív változásokat eredményezhetnek a testünkön. Ezáltal nemcsak a megjelenésünk, hanem az egészségünk is kárát láthatja a rossz étkezési szokásainknak.

De mi a helyzet az egyéb életmódbeli tényezőkkel? A stresszes életmód kortizolra gyakorolt hatása szintén hozzájárul a hasi elhízáshoz, emellett a nem megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, valamint az olyan káros szokások, mint az alkoholfogyasztás és a dohányzás is megnehezítik a lapos has elérését, illetve  rossz hatással vannak az általános egészségi állapotra is.

A férfi has szempontjából sem elhanyagolhatók a hormonális problémák, hiszen bár a nőket gyakrabban érinti a hormonális elhízás, férfiak esetén is létrejöhet ez a jelenség. Ha valamilyen okból kifolyólag, például a rossz életmódbeli szokások következtében felborul a hormonális egyensúly, az férfiak esetében is járhat hasi hízással. A férfi és női nemi hormonok mindkét nem esetén jelen vannak, azonban a megfelelő arányok fennállásakor nem okonak problémát. Az ösztrogéndominancia megjelenése férfiaknál azonban nemcsak hasi hízást, hanem egyéb zavaró tüneteket is okozhat, így ha hormonális problémára gyanakszunk, érdemes minél előbb orvoshoz fordulni.

Milyen férfi hastípusok léteznek?

A has állapotától, megjelenésétől függően különböző férfi has típusokat különböztethetünk meg, amelyek gyakran árulkodnak az egészségügyi állapotról, illetve a hasi elhízás okairól is.

Feszes has - az egészséges és férfias megjelenés jelképe

A feszes has és a tónusos hasizmok szinte minden férfi álma, amely nem elérhetetlen cél. A hasizmok láthatóvá válása, vagyis a kockás has megjelenése nem csupán vonzó látványt nyújt, de a jó fizikai állapotot és az alacsony testszír százalékot is jelzik. A feszes has elérése érdekében kulcsfontosságú a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Az erősítő gyakorlatok segítenek megőrizni és növelni az izomtömeget, miközben a kardió jellegű edzésekkel és a megfelelő étrenddel csökkenthetjük a testzsír százalékot, ezzel láthatóvá téve a zsírszövet alatt megbújó hasizmokat.

Zsíros has - makacs, nehezen eltüntethető zsírpárnák

A zsíros has az egyik legmakacsabb esztétikai probléma, ami a férfi testet érintheti: akkor beszélünk zsíros hasról, ha a hasizmokat vastag rétegben zsír borítja, ezáltal azok nem láthatók. Fő oka az általános elhízás, tehát a túl magas testzsír százalék, a genetika és a helytelen életmódbeli szokások pedig mind-mind hozzájárulhatnak a zsíros has kialakulásához. Az ilyen típusú hasi zsír eltüntetése érdekében a kulcsfontosságú tényezők közé tartozik az egészséges étrend kialakítása, a kalóriabevitel csökkentése és kalóriadeficit létrehozása, valamint a rendszeres testmozgás és az esetlegesen fennálló stressz csökkentése is.

Sörhas - a túlzott alkoholfogyasztás eredménye

A sörhas elnevezést több nyelvben is használják, azonban elmondható, hogy nemcsak a sör okozza a problémát az elnevezéstől ellentétben. A sörhas jelenségének lényege a kalóriatöbbletben rejlik: a sörhas a túlzott alkoholfogyasztás következménye lehet, hiszen az alkohol nagyon magas kalóriatartalmú, emellett úgynevezett üres kalória, hiszen nem rendelkezik tápanyagokkal. Emellett az alkohol a szervezetben gyulladást is okoz, ráadásul az étvágyat is növelheti, ami tovább fokozhatja a hasi hízást. Mi a sör és a sörhas közötti összefüggés? A sör sokáig a gyomorban marad, így ha többet fogyasztunk a kelleténél, kitágítja a gyomrot, ami nem túl kedvező megjelenést eredményez, ráadásul hosszú távon is negatív hatásai lehetnek. Az alkoholfogyasztás csökkentése és az egészséges életmódra való áttérés segíthet csökkenteni a sörhas kialakulásának kockázatát. A rendszeres testmozgás, különösen a kardió jellegű edzése, valamint az erősítő gyakorlatok hatékonyak lehetnek a sörhas ellen végzett küzdelemben.

Csúcsos, érzékeny has - a szervezet gyulladását jelzi

A has nem kizárólag zsír és hízás miatt gömbölyödhet, hanem a szervezetben lévő gyulladások miatt is. A belek védekezéseként létrejövő puffadt, felfúvódott, esetleg vizes has komoly egészségügyi problémákat is jelezhet, ami a nyirokrendszert is érintheti. Fontos, hogy a gyulladásokat az alkohol is fokozza, így ha érzékeny, felpuffadt hasat tapasztalunk, de az étrendünk rendben van, akkor lehetséges, hogy a túlzott alkoholfogyasztás a hibás a jelenségért. Ilyenkor érdemes orvoshoz vagy táplálkozási szakértőhöz fordulni, hiszen a szervezet állandó gyulladása folyamatosan ronthatja az egészségügyi állapotot is.

Kötényhas - a has alsó részén elhelyezkedő bőr és zsír kombinációja

A kötényhas a has alsó részén kialakuló zsírréteg és a lelógó bőr kombinációja, ami bár nők esetében a várandósság miatt gyakoribb jelenség, a férfiakat sem kerüli el. Kialakulásának számtalan oka lehet, de leginkább az elhízás okozza a kötényhas megjelenését. Ilyenkor a hasi zsírréteg kitágítja a kötőszövetet és a bőrt, ami a későbbiekben, akár nagy mértékű fogyást követően sem képes visszahúzódni. Az elhízás mellett gyakran a fokozott stressz is hasi problémákat okoz, ezért stresszhasnak is nevezik ezt a jelenséget. A nagymértékű, hosszan fennálló stressz a kortizol hormon állandó jelenlétét, ezáltal pedig túlélő üzemmódot és zsírraktározást idéz elő. A kötényhas nagyon nehezen kezelhető probléma, sok esetben csak a hasplasztika segíthet: ilyenkor zsírleszívás és bőrfelvarrás kombinációjával segítenek a zavaró esztétikai problémán. Ha többet olvasnál a kötényhasról, akkor itt megteheted.

Miért fontos a hasi zsír eltüntetése férfiaknak is?

A férfi pocak eltávolítása és a feszes has elérése nem csupán esztétikai szempontból fontos, hanem az egészség megőrzése szempontjából is, hiszen a hasi zsírpárnák akár veszélyesek is lehetnek az egészségre nézve. A túlsúly összefüggésbe hozható a zsigeri zsír, vagy más néven viscerális  zsír megnövekedett mértékével, ami a szerveket veszi körül és hordó hasat is eredményezhet. A túlzott hasi zsír lerakódása összefüggésbe hozható olyan komoly egészségügyi problémákkal, mint például a szívbetegség és a cukorbetegség. Az egészséges életmód kialakítása, beleértve a megfelelő táplálkozást és a rendszeres testmozgást kulcsfontosságú a férfi has eltüntetésében és az egészség megőrzésében.

Mit tehetünk a férfi hasi zsír ellen?

Bár elcsépeltnek tűnhet, az egészséges életmód kialakítása a hasi zsír eltüntetésének kulcsa. Hidd el, hogy a közérzeted és az egészséged is meg fogja hálálni az életmódváltást! Kis lépésekben alakítsd át az étrendedet, hiszen a drasztikus változtatások nehezebben tarthatók. Emellett építsd be a mozgást az életedbe, hiszen sokkal könnyebben elérhető a kalóriadeficit, ha edzésekkel is kiegészíted mindennapjaidat. A mozgás területén is követheted a fokozatosság elvét, hidd el, hogy a változások nem fognak elmaradni már az életmódváltás elején sem. Emellett a stressz csökkentése is hozzájárulhat a kívánt eredmény eléréséhez, és segíthet a férfi hasi zsír eltüntetésében.

Hogyan vedd fel a harcot a hasi zsírral szemben? Fontos, hogy szakértői segítséget kérj, ha nem boldogulsz egyedül, hiszen a motiváció csökkenhet az idő múlásával. Az Aesthetica táplálkozási szakértője, Dr. Majorosi Emese segítséget nyújthat az elhízás kezelésében és a megfelelő életmód rutinná tételében, emellett az elhízással kapcsolatos betegségek tüneteit is enyhítheti különleges táplálkozásterápiás módszereivel.

Vannak azonban olyan alapszabályok, amelyeket egyedül is egyszerűen betarthatsz, ezzel megtéve az első lépést az egészséged és a lapos has irányába. Az emésztőrendszeri problémák és az elhízás kezelésében nagy szerepe lehet a rostok fogyasztásának, hiszen segítenek a jóllakottság érzésének kialakításában, illetve az emésztésben is. Emellett fontos a szénhidrátok fogyasztásának csökkentése, illetve a fehérjék fogyasztásának növelése, hiszen ez segít az kalóriabevitel csökkentésében és az izmok építésében is. Az ultra feldolgozott élelmiszerek és a transzzsírok nemcsak hízlalnak, hanem az egészségre gyakorolt hatásuk is elképesztően negatív: gyulladásokat okoznak a szervezetben, illetve különböző betegségek, például a szív-és érrendszeri betegségek kockázatát is növelik. A finomított cukor teljes kiiktatása az étrendből nemcsak a hasra, hanem az egészségre is pozitív hatással lehet, hiszen a hasnyálmirigynek is jót tesz a cukrok elhagyása. A korábban említett alkoholfogyasztás nagyban befolyásolja a hasi hízás mértékét, így az alkohol minimalizálása vagy teljes elhagyása is jó döntés lehet. A teljes értékű tápanyagok, halak, tojás, zöldségek és hüvelyesek étrendbe iktatása nemcsak a megfelelő tápanyagokat és vitaminokat biztosítja, hanem a fehérjebevitelt is segíti.

Mit tehetsz, ha az egészséges étkezés és a mozgás nem tünteti el a hasi zsírpárnákat, illetve nem vagy elégedett az eredményekkel? A hasplasztika lehetőséget nyújt a makacs zsírpárnák és a megereszkedett szövetek eltüntetésére: a lógó bőr hasfelvarrással tüntethető el, míg a hasi zsírtól zsírleszívással szabadulhatsz meg. A hasplasztika elvégzését az életmódváltást követően javasoljuk, hiszen így maximális eredmények érhetők el, illetve tarthatók fent hosszú távon is.

Férfi hasi zsír eltüntetése - legyen Neked is kockás hasad!

A feszes, szálkás has nem csupán a nők nagy vágya, hanem a férfiaké is, hiszen a tökéletesen kiformált felsőtest amellett, hogy a férfiasság egyik szimbóluma, az egészséges életmód és az önbizalom kifejeződése is. A makacs hasi zsír eltávolítása nem egyszerű feladat a férfiak esetében sem, azonban a megfelelő módszerek alkalmazásával nem lehetetlen. A hasi zsír felhalmozódásának, elraktározódásának számtalan oka lehet: fontos, hogy nemcsak genetikai okok állhatnak a hasi hízás hátterében, hanem akár egészségügyi problémák, különböző betegségek is. Emellett természetesen a nem megfelelő életmód is nagy hatással van a férfi has megjelenésére. Ahhoz, hogy a férfi hasi zsír eltüntetése sikeres legyen, mindenképp meg kell vizsgálnunk, hogy milyen okai lehetnek a nagymértékű zsírszövet megjelenésének.

Mik a hasi elhízás okai?

A hasi zsírlerakódás mértéke és kialakulásának oka is egyénenként eltérő lehet. A genetika hatalmas szerepet játszik a testünk megjelenésében, ezzel együtt a has esztétikai állapotában is: vannak, akik egész életükben lapos hassal élnek, míg mások, akik kevésbé szerencsések, egyből a hasuk környékére szedik fel a plusz kilókat. Az anyagcserénk, valamint a kötőszöveteink minősége is befolyásolja, hogy milyen hassal rendelkezünk.

Azonban nem minden esetben a genetika a felelős a hasi zsírpárnák létrejöttéért. A nem megfelelő életmód, különösen a helytelen táplálkozás extrém értékben növelhetik az elhízás esélyét, ezzel együtt a hasi zsír megjelenését is. A szénhidrátok, főként a finomított szénhidrátok és cukrok túlzott fogyasztása, a zsíros vagy ultra feldolgozott élelmiszerek nagymértékű fogyasztása és a mozgásszegény életmód negatív változásokat eredményezhetnek a testünkön. Ezáltal nemcsak a megjelenésünk, hanem az egészségünk is kárát láthatja a rossz étkezési szokásainknak.

De mi a helyzet az egyéb életmódbeli tényezőkkel? A stresszes életmód kortizolra gyakorolt hatása szintén hozzájárul a hasi elhízáshoz, emellett a nem megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, valamint az olyan káros szokások, mint az alkoholfogyasztás és a dohányzás is megnehezítik a lapos has elérését, illetve  rossz hatással vannak az általános egészségi állapotra is.

A férfi has szempontjából sem elhanyagolhatók a hormonális problémák, hiszen bár a nőket gyakrabban érinti a hormonális elhízás, férfiak esetén is létrejöhet ez a jelenség. Ha valamilyen okból kifolyólag, például a rossz életmódbeli szokások következtében felborul a hormonális egyensúly, az férfiak esetében is járhat hasi hízással. A férfi és női nemi hormonok mindkét nem esetén jelen vannak, azonban a megfelelő arányok fennállásakor nem okonak problémát. Az ösztrogéndominancia megjelenése férfiaknál azonban nemcsak hasi hízást, hanem egyéb zavaró tüneteket is okozhat, így ha hormonális problémára gyanakszunk, érdemes minél előbb orvoshoz fordulni.

Milyen férfi hastípusok léteznek?

A has állapotától, megjelenésétől függően különböző férfi has típusokat különböztethetünk meg, amelyek gyakran árulkodnak az egészségügyi állapotról, illetve a hasi elhízás okairól is.

Feszes has - az egészséges és férfias megjelenés jelképe

A feszes has és a tónusos hasizmok szinte minden férfi álma, amely nem elérhetetlen cél. A hasizmok láthatóvá válása, vagyis a kockás has megjelenése nem csupán vonzó látványt nyújt, de a jó fizikai állapotot és az alacsony testszír százalékot is jelzik. A feszes has elérése érdekében kulcsfontosságú a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Az erősítő gyakorlatok segítenek megőrizni és növelni az izomtömeget, miközben a kardió jellegű edzésekkel és a megfelelő étrenddel csökkenthetjük a testzsír százalékot, ezzel láthatóvá téve a zsírszövet alatt megbújó hasizmokat.

Zsíros has - makacs, nehezen eltüntethető zsírpárnák

A zsíros has az egyik legmakacsabb esztétikai probléma, ami a férfi testet érintheti: akkor beszélünk zsíros hasról, ha a hasizmokat vastag rétegben zsír borítja, ezáltal azok nem láthatók. Fő oka az általános elhízás, tehát a túl magas testzsír százalék, a genetika és a helytelen életmódbeli szokások pedig mind-mind hozzájárulhatnak a zsíros has kialakulásához. Az ilyen típusú hasi zsír eltüntetése érdekében a kulcsfontosságú tényezők közé tartozik az egészséges étrend kialakítása, a kalóriabevitel csökkentése és kalóriadeficit létrehozása, valamint a rendszeres testmozgás és az esetlegesen fennálló stressz csökkentése is.

Sörhas - a túlzott alkoholfogyasztás eredménye

A sörhas elnevezést több nyelvben is használják, azonban elmondható, hogy nemcsak a sör okozza a problémát az elnevezéstől ellentétben. A sörhas jelenségének lényege a kalóriatöbbletben rejlik: a sörhas a túlzott alkoholfogyasztás következménye lehet, hiszen az alkohol nagyon magas kalóriatartalmú, emellett úgynevezett üres kalória, hiszen nem rendelkezik tápanyagokkal. Emellett az alkohol a szervezetben gyulladást is okoz, ráadásul az étvágyat is növelheti, ami tovább fokozhatja a hasi hízást. Mi a sör és a sörhas közötti összefüggés? A sör sokáig a gyomorban marad, így ha többet fogyasztunk a kelleténél, kitágítja a gyomrot, ami nem túl kedvező megjelenést eredményez, ráadásul hosszú távon is negatív hatásai lehetnek. Az alkoholfogyasztás csökkentése és az egészséges életmódra való áttérés segíthet csökkenteni a sörhas kialakulásának kockázatát. A rendszeres testmozgás, különösen a kardió jellegű edzése, valamint az erősítő gyakorlatok hatékonyak lehetnek a sörhas ellen végzett küzdelemben.

Csúcsos, érzékeny has - a szervezet gyulladását jelzi

A has nem kizárólag zsír és hízás miatt gömbölyödhet, hanem a szervezetben lévő gyulladások miatt is. A belek védekezéseként létrejövő puffadt, felfúvódott, esetleg vizes has komoly egészségügyi problémákat is jelezhet, ami a nyirokrendszert is érintheti. Fontos, hogy a gyulladásokat az alkohol is fokozza, így ha érzékeny, felpuffadt hasat tapasztalunk, de az étrendünk rendben van, akkor lehetséges, hogy a túlzott alkoholfogyasztás a hibás a jelenségért. Ilyenkor érdemes orvoshoz vagy táplálkozási szakértőhöz fordulni, hiszen a szervezet állandó gyulladása folyamatosan ronthatja az egészségügyi állapotot is.

Kötényhas - a has alsó részén elhelyezkedő bőr és zsír kombinációja

A kötényhas a has alsó részén kialakuló zsírréteg és a lelógó bőr kombinációja, ami bár nők esetében a várandósság miatt gyakoribb jelenség, a férfiakat sem kerüli el. Kialakulásának számtalan oka lehet, de leginkább az elhízás okozza a kötényhas megjelenését. Ilyenkor a hasi zsírréteg kitágítja a kötőszövetet és a bőrt, ami a későbbiekben, akár nagy mértékű fogyást követően sem képes visszahúzódni. Az elhízás mellett gyakran a fokozott stressz is hasi problémákat okoz, ezért stresszhasnak is nevezik ezt a jelenséget. A nagymértékű, hosszan fennálló stressz a kortizol hormon állandó jelenlétét, ezáltal pedig túlélő üzemmódot és zsírraktározást idéz elő. A kötényhas nagyon nehezen kezelhető probléma, sok esetben csak a hasplasztika segíthet: ilyenkor zsírleszívás és bőrfelvarrás kombinációjával segítenek a zavaró esztétikai problémán. Ha többet olvasnál a kötényhasról, akkor itt megteheted.

Miért fontos a hasi zsír eltüntetése férfiaknak is?

A férfi pocak eltávolítása és a feszes has elérése nem csupán esztétikai szempontból fontos, hanem az egészség megőrzése szempontjából is, hiszen a hasi zsírpárnák akár veszélyesek is lehetnek az egészségre nézve. A túlsúly összefüggésbe hozható a zsigeri zsír, vagy más néven viscerális  zsír megnövekedett mértékével, ami a szerveket veszi körül és hordó hasat is eredményezhet. A túlzott hasi zsír lerakódása összefüggésbe hozható olyan komoly egészségügyi problémákkal, mint például a szívbetegség és a cukorbetegség. Az egészséges életmód kialakítása, beleértve a megfelelő táplálkozást és a rendszeres testmozgást kulcsfontosságú a férfi has eltüntetésében és az egészség megőrzésében.

Mit tehetünk a férfi hasi zsír ellen?

Bár elcsépeltnek tűnhet, az egészséges életmód kialakítása a hasi zsír eltüntetésének kulcsa. Hidd el, hogy a közérzeted és az egészséged is meg fogja hálálni az életmódváltást! Kis lépésekben alakítsd át az étrendedet, hiszen a drasztikus változtatások nehezebben tarthatók. Emellett építsd be a mozgást az életedbe, hiszen sokkal könnyebben elérhető a kalóriadeficit, ha edzésekkel is kiegészíted mindennapjaidat. A mozgás területén is követheted a fokozatosság elvét, hidd el, hogy a változások nem fognak elmaradni már az életmódváltás elején sem. Emellett a stressz csökkentése is hozzájárulhat a kívánt eredmény eléréséhez, és segíthet a férfi hasi zsír eltüntetésében.

Hogyan vedd fel a harcot a hasi zsírral szemben? Fontos, hogy szakértői segítséget kérj, ha nem boldogulsz egyedül, hiszen a motiváció csökkenhet az idő múlásával. Az Aesthetica táplálkozási szakértője, Dr. Majorosi Emese segítséget nyújthat az elhízás kezelésében és a megfelelő életmód rutinná tételében, emellett az elhízással kapcsolatos betegségek tüneteit is enyhítheti különleges táplálkozásterápiás módszereivel.

Vannak azonban olyan alapszabályok, amelyeket egyedül is egyszerűen betarthatsz, ezzel megtéve az első lépést az egészséged és a lapos has irányába. Az emésztőrendszeri problémák és az elhízás kezelésében nagy szerepe lehet a rostok fogyasztásának, hiszen segítenek a jóllakottság érzésének kialakításában, illetve az emésztésben is. Emellett fontos a szénhidrátok fogyasztásának csökkentése, illetve a fehérjék fogyasztásának növelése, hiszen ez segít az kalóriabevitel csökkentésében és az izmok építésében is. Az ultra feldolgozott élelmiszerek és a transzzsírok nemcsak hízlalnak, hanem az egészségre gyakorolt hatásuk is elképesztően negatív: gyulladásokat okoznak a szervezetben, illetve különböző betegségek, például a szív-és érrendszeri betegségek kockázatát is növelik. A finomított cukor teljes kiiktatása az étrendből nemcsak a hasra, hanem az egészségre is pozitív hatással lehet, hiszen a hasnyálmirigynek is jót tesz a cukrok elhagyása. A korábban említett alkoholfogyasztás nagyban befolyásolja a hasi hízás mértékét, így az alkohol minimalizálása vagy teljes elhagyása is jó döntés lehet. A teljes értékű tápanyagok, halak, tojás, zöldségek és hüvelyesek étrendbe iktatása nemcsak a megfelelő tápanyagokat és vitaminokat biztosítja, hanem a fehérjebevitelt is segíti.

Mit tehetsz, ha az egészséges étkezés és a mozgás nem tünteti el a hasi zsírpárnákat, illetve nem vagy elégedett az eredményekkel? A hasplasztika lehetőséget nyújt a makacs zsírpárnák és a megereszkedett szövetek eltüntetésére: a lógó bőr hasfelvarrással tüntethető el, míg a hasi zsírtól zsírleszívással szabadulhatsz meg. A hasplasztika elvégzését az életmódváltást követően javasoljuk, hiszen így maximális eredmények érhetők el, illetve tarthatók fent hosszú távon is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy először értesülj akcióinkról, limitált tartalomért, VIP akciókért.

Feliratkozom

Ez is érdekelhet

Milyen összefüggés van a szemhéjplasztika és a látás között?

Bár sokan nem tudják, a szemhéjplasztika nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi okokból is […]

A mell plasztikai sebészet pszichológiai hatásai

A mellplasztika nemcsak a külső megjelenést változtatja meg, hanem az életminőségre is […]

Fiatalíts vonásaidon: arcfiatalító kezeléseink az arc részei szerint

Bár az arc részei külön-külön, specifikusan kezelhetők, megjelenésük mégis fontos szerepet játszik […]

Rólunk

Csúcstechnológiás lézer- és anti-aging központunkban a komplex kezelésekre és az egészséges, esztétikus test elérésének támogatására törekszünk.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram