Konzultáció a lézeres hajstimuláció megkezdése előtt

Komplex hajgyógyászati és lézeres terápia a hajhullás kezelésére
10 alkalmas hajstimulációs csomag kedvező áron!
Időpontfoglalás

LÉZERES HAJSTIMULÁCIÓS KEZELÉS

lézeres hajstimuláció

A lézeres hajstimulációs kezelés eredményes az androgén alopécia, azaz a férfias típusú hajhullás, valamint az alopécia areata, azaz a foltos hajhullás, illetve telogén effluvium, vagy más néven átmeneti hajhullás eseteinek kezelésében is.

A nem-ablatív frakcionált lézerrel végzett hajstimuláció támogatja a haj növekedését, fokozza a vérkeringést és a sejtek osztódását, csökkenti a hajhullást, emellett erősíti a meglévő hajszálakat, lelassítja a haj természetes öregedési folyamatait és javítja a haj tartását és minőségét. Mindenki számára ajánlott kezeléssorozat, amelyet minden esetben egy konzultáció előz meg.

Görgess lejjebb a részletekért!

20 ÉV SZAKÉRTELME
20 éves tapasztalat
Szakképzett egészségügyi szakemberek
EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX KEZELÉSI TERV
Hajdiagnosztika + Hatóanyagos terápia + Lézeres hajkezelés
KEDVEZŐ ÁRAK
Díjmentes konzultáció
Részletfizetési lehetőség
FONTOS VAGY
Egyénre szabott kezelési terv
Rugalmas időpontfoglalás

HAJGYÓGYÁSZATI ÉS HAJSZÉPÉSZETI KONZULTÁCIÓ

A lézeres hajstimulációs kezelés mindig a probléma feltérképezésével és megfelelő tájékoztatással kezdődik, hogy biztonságban érezhesd magad nálunk.

A kezeléseket egy díjmentes konzultáció előzi meg, ahol sor kerül a fejbőr trichoszkópos vizsgálatára. A trichoszkópos diagnosztikai eljárás nagyításban mutatja a fejbőrt, a hajhagyma kivezető járatát és a hajszálakat is.

A trichoszkópia segít a fejbőr gyulladásos és fertőzéses betegségeinek diagnosztizálásában és a hajhullástípusok megkülönböztetésében is, a hajszálak állapotának megállapításában, valamint a lézeres kezelések hatásossága is nyomon követhető a trichoszkópos vizsgálatokkal. Emellett megállapítható a fejbőrön lévő faggyú- és keratinlerakódás mennyisége, a hajhagyma kivezető járatainak átjárhatósága vagy eltömődöttsége illetve a hajszálak sűrűsége, színe és vastagsága. A trichoszkópos felvételeken láthatjuk a hajhagymák esetleges hegesedését, illetve a szőrszálegyenesítő izom esetleges gyulladását is.

Ezen információk kiértékelése során megállapítható a hajvesztés típusa és előrejelezhető a lézeres terápiával elérhető eredmény, kiválaszthatóak azok a táplálékkiegészítők, ásványi anyagok és vitaminok, amelyek a lézeres terápia hatását növelik majd.

Fontos, hogy a trichoszkópos vizsgálat előtti nap moss hajat.

A hajhullás okának feltérképezésére labordiagnosztikai csomag is igénybe vehető, amennyiben szükséges. 

Időpontfoglalás
Oczella Krisztina lézeres hajterápia

A haj és a fejbőr trichoszkópos vizsgálata

lézeres hajstimuláció

A trichoszkópia során megállapítható a hajvesztés típusa és a várható eredmények

A Resurfix Lézeres hajhullás kezelés előnyei

DÚS, EGÉSZSÉGES ERŐS HAJ

Pár hónap alatt újra egészséges, fényes és dús hajad lehet, amivel önbizalmad is azonnal visszanyerheted.

EGYEDÜLÁLLÓ, KOMPLEX TERÁPIA

Klinikai háttérrel és a leginnovatívabb orvosi lézeres technológiával dolgozó kezeléssorozat, amely hatóanyagos kezeléssel is kiegészíthető.

HOSSZAN TARTÓ EREDMÉNY

Hajad hosszú évekig gyönyörű és egészséges lehet a lézeres hajstimuláció hatására.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el.

MIT MUTAT A TRICHOSZKÓP?

Az egészséges fejbőr trichoszkópos vizsgálattal könnyen megkülönböztethető a beteg vagy problémás fejbőrtől. Egészséges fejbőr és hajnövekedés esetében a felvételeken jól látható, hogy egy hajhagymából 1-4 hajszál is kinőhet egyszerre, a hajszálak nagyrészt egyformán erősek, vastagságuk és színük nagyjából megegyezik.

Az alopécia areata trichoszkópos képén elvékonyodó hajak, egyenletesen elhelyezkedő sárgás, keratin és faggyú lerakódást jelző pöttyök, töredezett hajszálak és akár pigmentált hajszálak maradmányai is láthatók, a hajhullás mértékétől, súlyosságától is függ a trichoszkópos vizsgálaton látható eredmény. Emellett a foltos hajhullásra jellemző a „malacfarok” hajak megjelenése, ezek göndör hajkezdemények, amelyek már a gyógyulást jelzik, hiszen ezek a későbbiekben terminális hajakká válhatnak.

Telogén effluvium esetében a legjellemzőbb tünet, hogy a nagyított képeken üres hajtüszők láthatók, bizonyos hajhagymákból pedig csak egy hajszál nő ki. Emellett a kezelések hatására nyílszerűen, függőlegesen növő kis hajszálak jelennek meg, amelyek előrevetítik a gyógyulást.

A férfiaknál és a nőknél az androgén alopécia trichoszkópos képe nagyon hasonló, a sárgás pöttyökben megjelenő keratin és faggyú lerakódások mellett megfigyelhető a hajszálak vastagságának heterogenitása, általában egy hajtüszőből pedig csak egy hajszál jön ki, a haj sűrűsége látványosan megfogyatkozik. A férfias típusú hajhullás esetében megfigyelhető a vellus hajak fokozott jelenléte, amelyek rövidek és kevésbé pigmentáltak, ezért relatíve világos színnel rendelkeznek.

Az androgén alopécia előrehaladott fázisában a fejbőrön sokszor megfigyelhetők fibrotikus fehér pontok. Ez a jelenség a fibrózis ék alakú pályáinak trihoszkópos megnyilvánulása, amelyek a gyulladásos folyamat által elpusztult szőrtüszőket és perifollikuláris területet pótolják. A fibrotikus fehér pontok mérete és alakja a fibrózis mértékétől függően változhat, de általában nagyobbak, mint az átlagos szőrtüszőnyílás. Amikor a fehér pontok összefolynak az úgynevezett cicatricial alopécia, vagy más néven hegesedéssel járó hajvesztés fehér területeit képezik. Ez a fajta hajhullás nem, vagy csak nagyon korlátozott eredménnyel kezelhető bármilyen kezeléssel.

Csomagajánlat

10 alkalmas lézeres hajstimulációs kezelés 320 000 Ft-ért!
Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A leghatásosabb eredmény érdekében a személyre szabott kezelési terv alapján kalkuláljuk ki a kezelés díját az ingyenes konzultáció során.

  • Kizárólag CSÚCSMINŐSÉGŰ berendezésekkel dolgozunk.
  • Konzultáció és kezelés BUDAPESTEN, GYŐRBEN
Hajhullás Kezelés Lézerrel

320.000 Ft
10 alkalmas kezeléscsomag*

Konzultáció és kezelés Budapesten, Győrben

*A hajkezelés árát tartalmazza, a kapcsolódó termékek árát nem. Kiegészíthető Alma Hybrid Impact ultrahangos hatóanyag bevitellel.
Amennyiben további kezelések szükségesek, az 5 alkalmas kezeléscsomag ára 160.000 Ft helyett csak 140 000 Ft. Fenntartó kezelésekhez a 4 évszak bérletet javasoljuk, amelynek ára 99 000 Ft.

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica Ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges részben vagy teljes egészben, illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Hajullás kezelése képekben
Előtte - utána galéria
Van-e kockázat?
ResurFix lézeres hajstimulációs eljárás minimális fájdalommal járhat.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.

A lézeres hajkezelés Budapesten és Győrben elérhető.
IdőpontfoglalásIdőpontfoglalás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram