Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Titanlight végleges lézeres szőrtelenítés

JOY 1+1 AKCIÓ! Most egyszerre 2 testrészt szőrteleníthetsz 1 testrész áráért!
Legnépszerűbb csomagunk: női bikinivonal + hónalj szőrtelenítés 46%-kal olcsóbb az 1+1 akcióval!

Ugyanaz a cél. újragondolt technológia. mindent felülmúló eredmények.

A végleges szőrtelenítés jóval több, mint egy eljárás, ami „levesz egy követ a válladról”, hiszen megszabadít egy olyan kellemetlen rutintól, amit mindig számba kell venned, ha nyaralni, strandolni, vagy épp randira indulsz. A borotválás, gyantázás és a villanófényes technológiák már rég a múltat jelentik, hiszen csupán ideiglenes megoldást eredményeznek. A végleges lézeres szőrtelenítés ma már nem kiváltság, csupán egy rövid állomás, ami örökre könnyebbé teszi az életed. Nincs más dolgod, csak a legjobb, leghatékonyabb szőrtelenítési protokollt kiválasztani és élvezni, hogy az életed egyszerűbbé válik azzal, hogy búcsút inthetsz a kellemetlen, időrabló és olykor fájdalmas szőrtelenítési rutinnak!

Az Aesthetica Orvosi Központban az egyedülálló TitanLight lézeres protokollt alkalmazó végleges lézeres szőrtelenítés során teljesen egyénre szabott kezelésben lesz részed. A három csúcstechnológiát ötvöző kezeléssorozat során két Lumenis és egy ALMA Soprano Titanium lézer segítségével elértük a szőrtelenítés egy olyan szintű hatékonyságát, amely Magyarországon kizárólag nálunk érhető el, megteremtve ezzel a szőrtelenítés új Arany Standardját. Új fejezet született a szőrtelenítés világában: TitanLight szőrtelenítési protokoll! A selymesen puha és szőrtelen bőr immár garantált!

Görgess lejjebb a részletekért!

A leghatékonyabb titanlight protokoll - garantáltan jobban fogod érezni magad a bőrödben!

Mondj örök búcsút a borotvádnak, a nem kívánt szőrszálaidnak, a bőrpírnek, a szőrtüszőgyulladásnak és a szőrbenövésnek! Ami rád vár a végleges szőrtelenítés után az a selymes, sima és puha bőr.
A leginnovatívabb, legmodernebb Lumenis Lightsheer és az ALMA Soprano Titanium lézerek alkalmazásával született meg a TitanLight protokoll, mellyel végleg megszabadulhatsz a nem kívánatos szőrzettől, a teljes testen, beleértve az arcot és egyéb kényes területeket is. A technológia lényege, hogy a 3 különböző berendezés a lézerfényt más-más módon és mélységben juttatja a bőrbe, ezáltal lehetőséget teremtve a különböző mélységben lévő szőrtüszők kezelésére, így minden egyes szőrszál célzottan kapja meg a megfelelő energiát. Az egyszer elpusztított szőrtüszőből már nem nő sötét szőr, helyére csak pihék nőhetnek, így a kezelés hatása végleges, nem kell többé szőrtelenítened. A Lumenis és az ALMA berendezések piacvezető technológiák a szőrtelenítésben, azonban együtt, egy protokollban alkalmazva, felerősítik és kiegészítik egymás hatását, így egy teljesen új, szuperhatékony fúziót teremtenek, aminek következtében a szőrtelenítés új dimenziói nyílnak meg a Páciensek előtt. A 8 alkalmas  kezeléssorozatot szakképzett nővéreink végzik, a terület nagyságától függően akár 20 perc alatt is végezhetsz alkalmanként az eljárással. A tökéletes eredmény érdekében a kezelés előtt szakértői konzultációra hívunk be, ahol a bőrödnek megfelelő kezelési tervet készít esztétikai tanácsadód.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Oczella Krisztina ajánlásával
Fitness modell, üzletasszony

“Az Aesthetica profi csapatának és a legmodernebb berendezéseknek köszönhetően a szőrtelenítés egy gyors és kellemes élmény.”

Kiss Alexa ajánlásával
Influenszer, Youtuber

“Profizmus, szakértelem és hatékonyság. Az Aestheticában bármely kezelés esetén, a minőség megkérdőjelezhetetlen!”

A lézeres szőrtelenítés előnyei

GYORS EREDMÉNYEK

Már 1-3 kezelés után feltűnően csökken a szőr sűrűsége és erőssége, és sokkal ritkábban nő ki.

GYORS KEZELÉSEK

Alkalmanként a kezelt terület nagyságától függően a kezelés 20 perc–1 órát vesz igénybe.

VÉGLEGES MEGOLDÁS

A kezelt terület szőrtelenné válik, megszabadulsz a szőrtelenítés rendszeres gondjától!

TARTÓS HATÁS

A TitanLight a legmodernebb, leghatékonyabb és leggyorsabb lézeres kezelési protokoll.

titanlight lézeres szőrtelenítés menete

A szakértői konzultáció során esztétikai tanácsadónőd kérdéseket tesz fel egészségügyi állapotoddal kapcsolatban és felméri az adott területeken bőröd és szőrszálaid milyenségét. Ez alapján a szakértő kezelőnővérek segítségével készül el személyre szabott kezelési terved. A szabályozható energiaszinteknek köszönhetően csaknem minden bőrtípus és szőrvastagság esetén lehetséges a hatékony kezelés.

A kezelések előtt 2 héttel (arc esetén 4 héttel) már kerüld az erős napsugárzást és a szolárium használatát, illetve másfél hónappal a kezelés előtt kezdj el erős napfényvédőt használni a kezelendő testrészeken. A lézeres szőrtelenítés előtti napon borotvával szőrtelenítsd a kezelendő területet.

A lézeres szőrtelenítés alatt mind neked, mind a kezelő asszisztenseknek kötelező a védőszemüveg használata, hogy a szemet megóvja az esetleges káros lézersugaraktól.

TitanLight protokoll: Három különböző technológia ötvözete, aminek hatékonyságát a csúcstechnológiás lézergépek biztosítják. A Lumenis LightSheer Duet diódalézer a lehető leghatékonyabb módon juttatja a lézerfényt a kezelni kívánt területre, a lézer energiáját a szőrtüszőben lévő színanyag nyeli el, ami elpusztítja azt. Különlegessége a beépített vákuum, amely fájdalom blokkoló hatást vált ki, a szőrszálak közelebb kerülnek a kezelőfejhez, ez maximális kényelmet biztosít a pácienseknek. Ezt egészíti ki a második gép a Lumenis LightSheer XC diódalézer, ami kihasználva a magas hőenergiát a szőrszálakban lévő melanin(festékanyag) segítségével roncsolja a szőrtűszőben lévő szőrhagymát, ezzel blokkolva a további növekedését. A harmadik ALMA Soprano világsikerdíjas egyedülálló technológia abban rejlik, hogy a kezelőfejen folytonos 10Hz energiával három különböző lézerfény technológia áramlik ki egy adott időben, ezáltal egyidejűleg megcélozva a különböző szövetmélységekben található szőrtüszőket. Ugyanakkor a lézerfény a szörtüszőt ellátó mikrokapillárisokat is célba veszi, mely blokkolja a szőrtüsző vérellátását, így kétféle módon is gátat szab az újranövekedésnek. Ez a páratlan hármas, a legmodernebb technológiákat ötvözve, és a szőrnövekedés minden aspektusára kiterjedve, segít elérni tartósan bársonyos bőrt. A szőrtelenítés valódi élmény az Aestheticában, hiszen olyan lézererővel dolgozunk, ami hatékonyságában világszínvonalú, miközben kíméletes és kényelmes is egyben.

A kezelés minimális fájdalommal jár, amit az ALMA Soprano kezelések során tapasztalt ’In Motion’ technika még tovább csökkent, hiszen a modern kialakításának köszönhetően jóleső, masszázsszerű vibrációval nyugtatja a bőrt. A kezelés befejeztével bőrödet speciális oxigénes nyugtató krémmel kenjük be.

A kezelés után a bőr kipirosodhat, oxigénes nyugtató spray, krém vagy hidegborogatás használatát javasoljuk. A lézeres szőrtelenítés utáni első 2 hétben az elhalt szőrszálak kihullanak, a kezelést követően 24-48 órán keresztül a forró vízzel történő érintkezést nem javasoljuk. A kezelés után kiemelten fontos napozás, szolárium, szauna kerülése, adott esetben fényvédő krém használata. A kezelések között ügyelj rá, hogy csak borotvával szőrteleníts, két szőrtelenítés között – a kezelés területétől függően – 8 hétnek kell eltelnie. Ez a periódus változhat a szőrnövekedés intenzitásától függően, ezért kezelőnővéred mindig tájékoztat arról, hogy mikor lesz aktuális a következő szőrtelenítő kezelésed.

ÜNNEPELD VELÜNK 650.000. VÉGLEGES LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS KEZELÉSÜNKET!

Kérd akár 65.000 Ft-os kedvezményünket és nyerj 650.000 Ft értékű Aesthetica Utalványt!
Az akció a teljes, 8 alkalmas kezeléscsomagra vonatkozik.

Időpontot foglalok

Hogyan alakítjuk Árainkat?

A lézeres szőrtelenítés egy 8 alkalmas kezeléssorozat, az árak csomagárak.
Bár a lézeres szőrtelenítés már az első 2-3 kezelés alkalmával is rengeteg szőrtüszőt elpusztít, látványos eredményt csak 5-6 kezeléssel tudunk elérni, a végleges eredményt, pedig 8 alkalom után tapasztalod.

Szeretnél gyorsan és kényelmesen bársonyos és sima bőrt?
Ünnepeld velünk 650.000. végleges lézeres szőrtelenítés kezelésünket!
Nyerj 650.000 Ft értékű utalványt végleges lézeres szőrtelenítéssel!

Büszkék vagyunk rá, hogy már 650.000 alkalommal választották az Aesthetica Orvosi Központ végleges lézeres szőrtelenítés szolgáltatását!

2004 óta fordultok hozzánk töretlen bizalommal végleges lézeres szőrtelenítés kezeléseitekkel, ezért szeretnénk Veletek közösen megünnepelni a 650.000. megkötött lézeres szőrtelenítés szerződés jelentette szakmai mérföldkövet!
Meginvitálunk ünnepi Nyereményjátékunkra, ahol a főnyeremény egy 650.000Ft értékű ajándékutalvány, amire a kampány keretében 2022.03.31-ig megkötött szőrtelenítés szerződéssel benevezhetsz!

  • 650.000 végleges szőrtelenítés kezelés – Ünnepi Nyereményjáték

Főnyeremény: 1db 650.000 Ft értékű Ajándékutalvány

További nyeremények:

- 10db 65.000 Ft értékű Ajándékutalvány

- 100db 6500 Ft értékű Ajándékutalvány

Nyereményjátékunkon túl különleges Akcióval is készültünk Nektek, hiszen 65.000 Ft kedvezményt biztosítunk minden 150.000 Ft feletti testrész TitanLight végleges lézeres szőrtelenítés protokoll kezeléscsomagjának árából, és 6.500 Ft kedvezményt adunk minden 150.000 Ft alatti testrész árából 2021. március 31-ig.*

  • Az akció a TELJES, 8 alkalmas kezeléscsomagra vonatkozik!
  • Konzultáció és szőrtelenítés kezelés Budapesten, Kecskeméten, Győrben, Székesfehérváron.

    *A nyereményjáték részletes szabályzata itt megtekinthető.
Konzultáció

DÍJMENTES
konzultáció

Bőrállapot felmérés kezelési tervvel

hónalj kezeléscsomag

102.900 Ft
167.900 Ft helyett

Megtakarításod: 65.000 Ft

Fizetési lehetőségeink: - Lehetőséged van fizetni készpénzzel, bankkártyával, vagy Aesthetica ajándékkártyával. Továbbá a fizetés részletben és Szép Kártyával is lehetséges (Szép Kártya szabadidő alszámla, valamint 2022. szeptember 30-ig, bármely alszámla terhére részben vagy teljes egészben), illetve akár a hitelügyintézésben is segítünk.

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

Nézz bele hogyan zajlik egy kezelés nálunk!

Lézeres szőrtelenítés képekben
Előtte - Utána galéria
Van-e kockázat?
Fontos, hogy a túlzott pigment tartalom miatt a tetovált területeket nem lehet lézerrel kezelni.

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram