Búcsúzunk székesfehérvári központunktól 2024. május 31-től, Pácienseink Budapesten, Győrben és Kecskeméten tudják igénybe venni a lézeres szőrtelenítést!

Lumenis M22 csúcstechnológiás lézertechnológia

Számtalan bőrprobléma megoldásához és esztétikai kezelésekhez alkalmazható lézeres technológia.

A Lumenis csúcstechnológia

A Lumenis cég számtalan modern és innovatív csúcstechnológia kidolgozásával és bevezetésével lett piacvezető az esztétikai gyógyászatban, a világon elsőként szerezte meg az FDA tanúsítványt saját IPL technológiájára. Emellett forradalmian új kezelési módszereket biztosító gépparkjuk lehetővé teszi az egészségügyi és esztétikai kezelések reformját. 

Jilly Krisztina IPL

Számtalan alkalmazási terület

A Lumenis M22 az egyik legfejlettebb és legeredményesebb bőrápolási innováció, amely lehetővé teszi több, mint 30 féle bőrprobléma biztonságos és hatékony kezelését. Emellett a végleges lézeres szőrtelenítésre is alkalmas berendezés, különféle korú, nemű és bőrtípusú Páciens kezelését teszi lehetővé. A Stellar IPL kezelőfejjel számtalan bőrprobléma, hajszálerek és rosacea is kezelhető akár az arc területén is, emellett esztétikai, anti-aging kezelésekhez is tökéletes. Cserélhető filterei széles fénytartományban (500-700 nm) végzett kezeléseket tesznek lehetővé, szabadalmaztatott OTP technológiájának hála az energia leadása a kezeléseken belül is, a Páciensek igényeire szabva szabályozható. A ResurFix kezelések a Páciensek bőrének védelme mellett látványos eredményeket érnek el, bőrsérüléssel nem járó bőrfelület megújítást tesznek lehetővé, ilyenek például a lézeres hajstimulációs kezelések is. A ResurFix lézeres kezelőfej az egyetlen nem-ablatív frakcionált lézer a világon, amely a Lumenis cég által szabadalmaztatott, egyedülálló CoolScan technológiával működik, ezáltal precíz és célzott energialeadásra képes.
Q-kapcsolt Nd:YAG kezelőfeje a sötét tetoválások elhalványításán túl a lábon található apró erek eltüntetésére is kiválóan alkalmas.

cél ikon

Piacvezető lézercég
A Lumenis piacvezető márka, amelynek neve magas minőséggel párosul.

villanykörte ikon

Innovatív technológia
Több, mint 220 szabadalom és számtalan FDA tanúsítvány.

kézfogás ikon

Együttműködés szaktekintélyekkel
Az erős elkötelezettség és támogatás a fejlesztés és kutatás alapja.

földgömb ikon

Globális hálózat
Több, mint 80 000 aktív eszköz kihelyezése, több mint 100 országban.

Apró hegek maradéktalan eltüntetése

Baleset útján szerzett apróbb felszíni hegek és pattanásos, aknés bőr után fennmaradt apró hegesedések kezelésére is alkalmazható a Lumenis M22 SkinRepair IPL kezelőfeje. Főként az új, még színes hegek kezelésére alkalmas. A kezelés menete függ a sérülés típusától, nagyságától, és a begyógyulás mértékétől is. A régi, már színtelen hegek a bőrmegújító Lumenis M22 ResirFix kezelőfejjel kezelhetők.

BŐVEBBEN
hegkezelés előtte utána

Hegkezelés
Hegek maradéktalan eltüntetése a Lumenis M22 lézerrel

stria kezelés előtte utána kép

Striák eltüntetése
A bőrszerkezet megújul, a zavaró fehér csíkok eltűnnek

Striakezelés

A ResurFix lézerrel a striák is eltüntethetők, hiszen a lézerrel történő kezelés teljesen megújítja a bőr szerkezetét. Az IPL kezelőfejjel kombinálva a striák színe és mélysége egyaránt látványosan javítható. A ResurFix lézeres kezelőfejjel hatékonyan kezelhetők a fehér striák az azokat körülvevő szövetek sérülése nélkül. A vöröses, lilás színű csíkok kezelésére a SkinRepair IPL és a bőrmegújító ResurFix lézererrel történő kombinált kezelés hozza meg a várt eredményt. A SkinRepair IPL kezelőfejjel történő kezelés csökkenti a striák színét, míg a ResurFix lézer megújítja a bőr szerkezetét.

BŐVEBBEN

Hajszálerek, visszerek kezelése

A hajszálerek vonalait követő lézerimpulzusok leadása hatékonyan és gyorsan kezeli azokat, így a nem kívánatos hajszálerek vagy visszerek akár 2-3 kezelést követően teljesen eltűnhetnek. A kezelés során a lézer energiáját a vér nyeli el, így a hőtermelés hatására az érfal elpusztul. Idővel az ér összehúzódik és a test természetes folyamatai eltávolítják az ér szövetét. Teljesen biztonságos eljárás, amely hatására a bőr kitisztul és egyenletes lesz.

BŐVEBBEN
hajszálérkezelés előtte utána fotó

Hajszálerek kezelése
A Lumenis M22-vel a hajszálerek is kezelhetők

pigmentfolt eltávolítás előtte utána fotó

Pigmentfoltok
A Lumenis M22 bármilyen pigmentációs problémára alkalmazható

Pigmentfolt kezelés

Az IPL villanófényes technológia, lehetővé teszi a bőr felszíni rétegeiben kialakult napkárosodások, pigmentfoltok célzott eltávolítását a bőrből. A villanófény felhevíti a bőrben található melanint, ami ennek hatására apró részecskékre bomlik, majd távozik a szervezetből. A Lumenis M22 modern technológiájának segítségével a pigmentációs problémák gyakorlatilag bármilyen formája eltávolítható, legyen szó szeplőkről, öregségi foltokról vagy májfoltokról, gyönyörű és makulátlan bőrt eredményezve. Az M22 lézer a pigmentfoltok kezeléséhez hasonlóan tetoválás eltávolításra is alkalmazható.

BŐVEBBEN

Lézeres Hajstimuláció és Hajerősítés

A ResurFix lézeres hajkezeléssel a fejbőr és a hajhagymákat tápláló erek stimulálása elősegíti az új erek képződését, így javítva a hajhagymák oxigén illetve tápanyagellátását. A Lumenis M22 non-ablatív lézer erejének köszönhetően intenzív, látványos hajnövekedés érhető el. A hajnövekedési ciklus három szakaszból áll, növekedési, átmeneti és nyugalmi vagy kihullási szakaszból, a ResurFix lézeres hajstimuláció sikerességének titka a növekedési fázis stimulálásában rejlik. Tartós és gyors eredmények érhetők el a lézeres hajstimulációval, nemcsak gyönyörűvé, hanem egészségessé válik a haj.

BŐVEBBEN
Resurfix hajhullás kezelés előtte utána kép

ResurFix lézeres hajstimuláció
Látványos eredmények már 6 kezelés után

Resurfix hajhullás kezelés előtte utána kép

Hajhullás kezelés
A hajhullás összes típusa kezelhető ResurFix lézerrel

Lézeres Hajhullás Kezelés

A hajhullás kiváltó okai lehetnek akár hormonális okok, különböző betegségek vagy nem megfelelő termékek használata, de akár a helytelen táplálkozás és a fokozott stressz is. A ResurFix lézeres hajterápia alkalmazható a hajhullás különböző típusainak kezelésére is, az androgén alopécia, azaz a férfias típusú hajhullás, valamint az alopecia areata, azaz a foltos hajhullás illetve telogén effluvium eseteinek kezelésére. Az eredmény tartósan dús, egészséges haj, mindezt gyorsan és fájdalommentesen elérve.

BŐVEBBEN

Bejelentkezés

Kérj időpontot vagy ingyenes visszahívást! Munkatársaink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon időpont-egyeztetés vagy tájékoztatás céljából.
Időpontfoglalás
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram